GIVE AWAY! ;D

Arbejde på landet og The Amazing Spider-Man :)

I går startede dagen ud med, at hjælpe til hjemme på min svigerfamilies gård. Nu er jeg som sagt nok mest en bypige, men jeg synes alligevel, at der er noget hyggeligt ved at være på landet. Jeg synes, at det er en fedt at opleve en familie virksomhed, hvor alle hjælper til 🙂 Peters lillesøster Sine og jeg skulle ud og plukke ærter og hente gulerødder, og da vi var færdige med det, så skulle der vaskes æg. Jeg må indrømme, at jeg lige skulle vænne mig til det i starten, men nu er det bare hyggeligt 🙂

Efter arbejdet tog hele familien i Koldingstorcenter, hvor vi skulle ud og spise og i biografen og se The Amazing Spider-Man ;D Det endte da også med, at jeg ikke kunne gå forbi så mange butikker uden at købe noget, men det viser jeg jer en anden dag 😉 Men hold nu fast, hvor var det bare en Amazing film!!! 😉 Jeg synes, at den er meget bedre end de andre Spider-Man film, og med en meget bedre Peter Parker ;b SE DEN!!!

Når tingene er hentet på markerne, suser vi ned med dem i butikken på familiens atv 😉

Da vi kom ud fra biografen holdte Spider-mans bil sørme på parkeringspladsen 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY! ;D