Mulberry love :)

Hjemme igen fra Hamborg :)

I går aftes kom jeg hjem fra en helt fantastisk tur til Hamborg! Vi var både ude og sejle, se Hamborg, se fodbold og i Heidepark. Jeg har altid tænkt, at hvis man endelig skulle til Tyskland så var det Berlin man skulle opleve, men jeg synes faktisk også, at Hamborg er en rigtig fed by!

Jeg elsker når der er rigtig godt vejr, men tirsdag og onsdag var det næsten for varmt! Tirsdag var vi inde og se fodbold, og vi sad lige direkte i solen, og der var ikke en eneste vind der rørte sig på stadion. Onsdag var vi så i Heide park, og det var fuldstændig lige meget om man var i skyggen eller solen, så løb sveden bare ned af os. Desværre blev jeg tirsdag aften ramt af noget opkastning syge halløj. Det var højst sandsynlig noget jeg har spist, men jeg er heldigvis ligeså stille ved at være ovenpå igen. Dog var det lidt træls, at jeg kun fik en halv dag i Heidepark, fordi jeg blev nød til at ligge mig ud i bilen og sove, da jeg simpelthen var så dårlig 🙁 .. Øv øv.. Men udover det, så var det virkelig en fantastisk tur, og hvis i nogensinde skulle komme til Hamborg, så tag i Heide park! Det var de vilde forlystelser!! Det var ikke bare sådan at der var en eller to der måske killede lidt i maven .. Nej der var nærmere 6 eller 7 sindsyge forlystelser!!

Men her har i lige lidt billeder fra min tur 🙂

Hotelværelset i Hamborg

Jeg ville gerne have den lilla sofa fra vores værelse med hjem 😉

 

Skibet vi var ude og sejle med

3 tossede Barcalona fans 🙂

 

HSV stadion 🙂

Et fuldstændig fyldt stadion!

 

To af de crasy rutsjebaner i Heide park

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mulberry love :)