I just love bordeaux! :)

Vand er guld værd!!! :)

Jeg må indrømme, at jeg på ingen måde før i tiden har været god til at drikke vand. Selvfølgelig fik jeg da lidt hist og her, men slet ikke i nærheden af de 2 til 3 liter man gerne skulle have dagligt. Jeg har tit døjet med hovedpine, træthed og været meget dvask i kroppen, hvilket jeg ikke har tænkt mere over. Men for noget tid siden læste jeg så en artikel, om hvad vand gør ved kroppen, og at vand faktisk kan hjælpe en med at opnå større vægt! 🙂

Vand hjælper vægttabet i følge forskningsresultater på den måde, at det igangsætter processer i kroppen, som skaber mere varme, øger stofskiftet og forbrænder flere kalorier. Derudover hjælper vand med at rense kroppen for de toksiner (tilsætningsstoffer i maden, parfume, fra hudprodukter, osv.) som har ophobet sig i kroppen.

7 gode tips, som jeg også fandt i en artikel, som viser hvor meget vand man nogenlunde skal have i løbet af en dag. 

1. Start dagen med et stort glas vand.
2. Hav altid et stort glas vand ved dit skrivebord/arbejdsplads.
3. Drik et glas vand en halv time før hvert måltid, og drik en smule vand, mens du spiser, efter behov.
4. På varme dage eller dage, hvor du træner, skal du drikke mere vand.
5. Når du går på toilettet, så vær opmærksom på urinen.
6. Hvis du er væk hjemmefra, så tag en flaske vand med dig.
7. Og som det sidste, vær opmærksom på tørstsignaler. Hvis du er tørstig, har du ikke drukket nok.

Jeg har i en uges tid nu drukket mere mere vand, og prøvet at følge disse råd, og jeg må indrømme at jeg er imponeret! Jeg har meget mere energi, og så føler jeg mig også bare mere sund. Det skal selvfølgelig også nævnes, at jeg har lagt min kost lidt om, og træner lidt mere end før, så det har selvfølgelig også noget at sige. Hvis man skulle sige noget negativt, om at drikke meget vand så er det, at jeg tisse meget mere end før 😉 Men ja ja, det kan jeg altså sagtens leve med!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I just love bordeaux! :)