Moss Copenhagen

Første Zumba time!

Eftersom jeg jo er instruktør i LatinMix, må jeg indrømme, at jeg altid har set en lille smule skævt til Zumba. Men i dag sagde jeg til mig selv “Rikke nu gør du det altså bare!”, og det gjorde jeg så. Jeg elsker at danse, så det er sjældent, at jeg jeg ikke har det sjovt, og jeg nyder det lige meget hvilken form for dans det er. Det gjorde jeg også i dag. Jeg er ikke meget for at indrømme det. Instruktøren var rigtig god og skide sød. Han havde lavet et godt program og var på hele vejen igennem. Når jeg så har sagt alle de gode ting om Zumba, så vil jeg også sige, at det slår bare ikke LatinMix, og sådan er det! Jeg er meget mere til de bløde latin rytmer. En anden ting er, at der næsten ikke blev sagt noget i mikrofonen, hvilket betød for mig, at jeg ikke var helt så fokuseret. Jeg skal have en der råber lidt, så man bare bliver ved med at presse sig selv, men det er nok smag og behag.

Jeg synes bestemt, at det var en god time, og stor ros til instruktøren. Jeg kunne også godt finde på at gå til flere Zumba timer, men havde jeg valget imellem de to timer, så ville jeg helt klart tage LatinMix 😉 Bum!

 

Husk at Follow my blog with Bloglovin 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moss Copenhagen