Aftenens detalje :)

På jagt efter den helt rigtige skoletaske ..

Jeg er virkelig på dybt vand! Jeg skal have fundet mig en skoletaske, og jeg ved egentlig også godt hvordan den skal se ud.. Den skal være i den der lidt retro gammeldags skoletaske agtige stil i læder og med to lommer foran. Men de koster bare omkring 2000 kr, hvilket jeg på ingen måde har råd til lige nu. Så har jeg været rundt og kigge på nogen forskellige hjemmesider, for at finde et lidt billigere alternativ.

Jeg fandt en på H&Ms hjemmeside, men jeg ved ikke lige hvad jeg synes om mønsteret. Egentlig er det meget fedt, men jeg tror måske at jeg ville blive hurtigt træt af det, men til 199 kr. kan man jo også sagtens tillade sig, at skifte den ud igen om et halvt år.

På Gina Tricots hjemmeside fandt jeg en taske i en lidt anden stil, hvor der kun er en stor lomme foran. Den er jeg faktisk ret vild med! Jeg kan godt lide farven og mønsteret i tasken. Jeg er bare lidt i tvivl om, om den kan holde til bøger og computer.

Om ikke andet, så har jeg nu sat mine forældre på sagen, der lige nu er på Mallorca. Jeg tænker, at man må kunne finde en lignende læder taske der til mindre penge end hvad en Ruitertassen koster 😉

Ruitertassen 1999 kr

H&M taske 199 kr

Gina Tricot taske 259 kr

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftenens detalje :)