Billeder fra vores dag i København :)

Puhhaaa, jeg er helt smadret nu! Dagen startede kl 11.00 hvor vi lige skulle en tur ind på Amalienborg, og se vagtskifte. Min kæreste har nemlig selv været i Livgarden, så han skulle jo lige ind og se om det hele var under kontrol 😉 Derefter stod den på shopping på strøget med min gode veninde Marie og hendes kæreste. Da vi nåede halvvejs op ad strøget, begyndte sulten at melde sig, så vi fandt langt om længe et sted hvor vi fik en god burger. Det var faktisk et ret sjovt sted. Indenfor lignede det en gammel togvogn. Nå, men derefter tog vi lige de sidste par butikker på strøget, og så tog min kæreste og jeg i Fields. Det var SÅ dejligt! Der var næsten ikke nogen mennesker. Så når man kommer inde fra strøget er det virkelig luksus, at man kan gå lige ud uden at støde ind i nogen. Da vi kom hjem i lejligheden kl. 21.00 ca, var vi simpelthen så trætte, at den bare stod på rugbrødsmadder, og dyne på sofaen.

I morgen skal jeg mødes med en ven, der er rigtig god til at tage billeder. Jeg vil gerne have et ordentlig billeder til min header, så det satser jeg på at vi får ordnet i morgen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er vi på vej til København :)