Lækker brunch date med Nico :)

Who am I?

Hvem er jeg egentlig uden en kæreste? Jeg har stort set haft en kæreste siden jeg gik i 7. klasse, så jeg har næsten altid været en del af to. Det der med single livet har aldrig rigtigt tiltrukket mig af en eller anden grund. Jeg vil meget hellere have en, som giver mig en masse kærlighed og tryghed, men kan man finde det i sig selv i stedet for? Det er et spørgsmål, som jeg har stillet mig selv rigtig mange gange indenfor de sidste par dage. Som i nok kan regne ud, så er jeg blevet single, og flyttet fra min kæreste (eller eks kæreste, hvad siger man?).  For 3 måneder tænkte jeg, at nu havde jeg altså bare styr på det hele. Jeg var sikker på, at jeg havde MANDEN i mit liv ved mig, en dejlig lejlighed og et drømme studie lige om hjørnet. Men pludselig gik det hele fra hinanden. Manden forsvandt, jeg havde intet sted og bo, og jeg kunne slet ikke se, hvordan jeg skulle kæmpe mig igennem 1. semester. Heldigvis er man nogengange stærkere, end man lige går og tror. Så jeg kan sige til mig selv efter 2 uger, at jeg har det egentlig helt okay!

Men stadigvæk er der da rigtig mange tanker i hovedet nu. Jeg troede jo ligesom, at jeg havde styr på kærligheden … Hvad nu hvis man kun har EN stor kærlighed i sit liv, og så er spillet ude? One soulmate …. Hvis man overhovedet har sådan en, og kan man have flere? Hvad betyder soulmate overhovedet?

“Soul mate: two little words, one big concept. A belief that someone, somewhere, is holding the key to your heart.”

Måske er det der med en soulmate bare noget pladder romantisk shit, men omvendt så er jeg også bare en af de håbløse romantikere, der trods mange mislykkedes forhold tror på, at han stadig må være derude et sted .. Som man siger, er kærlighed at give en anden person magten til at ødelægge en fuldstændig, og vil jeg nogensinde turde det igen? Når man brænder fingrene tilpas mange gange, så lærer man at passe på, og jeg har lært nu, at jeg skal passe på mig selv!

Det gør så ondt at ikke en mand i sit liv, som bekymre sig om en, og kun sidde tilbage med uvisheden om, om man nogensinde finder det man drømmer om .. Men jeg ved det kommer, fordi jeg har ikke mistet håbet! 😀

Jeg er i hvert fald klar på en helt ny start i et helt nyt liv og med et helt nyt look!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker brunch date med Nico :)