Who am I?

Too Good to be true?

From my experience, honey, if he seems too good to be true—he probably is.” – Samantha Jones

Er det virkelig en realitet, at hvis en mand virker for god til at være sand, så er han det for det meste også? Er det helt umuligt, at finde Mr. Right på alle punkter? Jeg kan ikke lade være med at tænke på de gange, hvor jeg var slet ikke kunne forstå, at jeg havde været så heldig, og i sidste ende er det jo alligevel endt med, at det ikke var Mr. Right for mig. Det der med, at de lover en guld og grønne skove i starten, og fortæller en, at hvis man tager en chance med dem, så ville det hele blive perfekt. Der ville aldrig kunne komme noget imellem os der kunne skræmme dem så meget, at de ville vælge at gå. Sorry to say, men det er altså bare en gang mundlort! De kan virke så overbevisende og så dejlige, men i sidste ende ender det med, at du står tilbage med dig selv. Så igen, skal man bare vælge at kun stole på sig selv? Jeg siger selvfølgelig ikke, at vi kvinder er 100% perfekte, vi har også vores fejl 😉 Men jeg har det bare sådan, at jeg kunne aldrig finde på, at begynde at slynge en masse store ting ud i starten, og derefter bare smutte igen.

Det værste er, at møde en der kun er interesseret i dig, så længe han ikke kan få dig, you know the type! Det er altså noget mærkeligt noget .. Det må da være vildt forfærdeligt, at aldrig kunne falde til ro, og nyde en person i mere end 2 måneder af gangen. Og så snart der så dukker det mindste op ved dig, som ikke lige passer ind i deres bog, så er de væk igen.

Men men men men, han må der være derude et sted! Ham der er perfekt for mig, og ikke bare stikker halen imellem benene, når det hele brænder på. Det er bare lige med at finde ham 🙂 So people … Hvis i hører om ham der IKKE er for god til at være sand, give me a call ;b

1

  • Anonym

    Selvfølgelig finder du Mr. Right Rikke!
    Håber du kommer ovenpå snart, hvis du ikke allerede er det!
    bedste tanker herfra

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Who am I?